Scrapsaker till salu

Besökare

fredag 22 juli 2011

Dies-album

har jag gjort nu....efter TV-filmen hos  Svensk Scrapbooking.....jag har ju inte många dies men blir det fler får det bli ett nytt album också....köpte övningsskyltar på JULA...29:-......var sen in på ICA Maxi och handla......fick då se att där fanns skyltar för 23:-  ....Snopet eller??
Det känns bra att få ordning på dem

Ha en bra dag  // Inga

4 kommentarer:

Anneli sa...

Det är kanon bra med album till spillbindes så man vet vad man har dem.
Ett tips, Jag köpte magnetark A4-storlek för 59kr/st hos Pyssloteket. Det blir ennu biligare. Jag skrev till Anna på Pyssloteket för jag tror inte dom ligger ute i webbchopen.

Önskar dig en trevli helg
Kram ANneli

Catta/eldhexan sa...

Hej! Vad roligt att du var inne hos mig o lämnade en kommentar!
Ja, det gäller att hitta bra förvaring till sina pysselgrejer. På något sätt får man ju bara mer o mer grejer så det gäller att man vet var man har dem! Ett album till diesen är ju jättesmart!

Det var roligt att kika runt hos dig o se att du varit på Hnatverksmässan på Bokenäset. Är från Orust från början så det är "nästan hemma", vet att mamma pratat om den där mässan. Jag får helt enkelt ka dit när jag är hemma nästa gång!

Kram! Catta

Åsa/asamia sa...

Vilken smart förvaring, du får utöka den när du skaffar fler ;0)
Jag brukar köpa mina övningskörningskyltar på Dollarstore, en kedja som finns i mellersta och norra Sverige. Där kostar de 30 kr/2 st.

Pernilla ~Pillan~ sa...

Jz det är ett superbra sätt att förvara dies på, jag har det på ett liknande sätt... Behöver köpa fler skyltar... ;-)